teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

TRUCKFÖRARE TILL UTLASTNINGEN

Ort
Utgår

2023-06-02

Ansök nu

TRUCKFÖRARE TILL UTLASTNINGEN

Till vår fabrik i Brännögård belägen 4,5 mil nordost om Halmstad med ca. 160 anställda söker vi nu en truckförare till vår utlastningsavdelning

Smurfit Kappa är Europas största och en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar med ca 46 000 anställda på 370 produktionsenheter i 35 länder och med en omsättning på ca 8,6 miljarder € 2017.

 Smurfit Kappa i Sverige täcker hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion av säljande, effektiva och innovativa förpackningar och produkter i wellpapp och solidpapp. Smurfit Kappa Sverige AB utgör den svenska organisationen inom förpackningsdivisionen och har ca 700 anställda på 11 olika enheter med huvudkontor i Eslöv.

För att fortsätta vara en av Smurfit Kappas mest effektiva produktionsenheter behöver vi i Brännögård stärka upp vår utlastningsavdelning och söker därför en ny medarbetare dit.

Arbetsuppgifter:

 Som truckförare på utlastningen tar man emot färdigt gods från produktionsavdelning, placerar godset på färdigvarulagret och förbereder godset för utlastning. Man försörjer även produktionen med tompallar och hantera restprodukter från produktionen.

 Du arbetar både självständigt och tillsammans med 3 andra truckförare på ditt skift. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet och förmåga att lära sig många olika moment samtidigt som det är viktigt att trivs med ett varierat arbete där man har lite olika ansvarsområden.

 Kvalifikationer och erfarenheter:

 Vi söker dig som är en erfaren truckförare, i huvudsak med motviktstruck.

Vi söker dig som är strukturerad, självgående och trivas med arbete i högt tempo. Du är samarbetsvillig, prestigelös, positiv och engagerad.

Du har truckkort B1och körkort B. Du talar och förstår svenska utan problem.

Arbetet sker i dag på 2-skift.

 Du tycker om att arbeta i en tillverkande miljö, kan arbeta självständigt samtidigt som du har lätt att samarbeta och trivs tillsammans med andra. Arbetet erbjuder stor variation där ingen dag riktigt är den andra lik vilket gör dagarna varierade och spännande. 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillsättning sker löpande så vänta inte till sista ansökningsdag med att skicka in ditt CV och personliga brev. Arbetstiden är 2-skift med fast månadslön och skifttillägg enligt gällande kollektivavtal (Förpackningsavtalet/grafiska). Närmare information om arbetet kan lämnas av utlastningsledare  Erika Andersen 0345-48201 eller HR Johanna Catoni på telefonnummer 0345-48212.

Vi tillämpar löpande urval och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2023-05-31 .

 Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt

försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

 

 

Dela detta jobb

logo
TRUCKFÖRARE TILL UTLASTNINGEN

Workspace Recruit