teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

UNDERHÅLLSELEKTRIKER TILL PLANNJA

Ansök nu

UNDERHÅLLSELEKTRIKER TILL PLANNJA

Till vår anläggning i Järnforsen söker vi underhållselektriker som vill vara med på vår resa.
Trivs du i en omväxlande vardag som präglas av problemlösning och engagerade kollegor? Då kan du vara vår nya underhållselektriker!

OM DIN ROLL
Som underhållselektriker kommer du tillhöra underhållsavdelningen med 10 medarbetare där ni tillsammans jobbar med att säkerställa driften.

I ditt uppdrag kommer ingå att tillsammans med underhållschef prioritera och planera elektriskt och mekaniskt underhåll och reparationer för att minska produktionsstörningar.
Du kommer att utföra felsökning, förebyggande och avhjälpande underhåll för att upprätthålla god produktionssäkerhet.
Vidare kommer du att vara en viktig spelare vid nyanskaffning av utrustning men också föreslå alternativ vid förbättringar i produktionsanläggningen.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har relevant utbildning inom el/automation och några års erfarenhet av underhållsarbete. Vi önskar också att du:

  • har kunskaper i PLC- och HMI-programmering

  • kan läsa och rita elritningar

  • har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift

  • är van vid att dokumentera i datasystem

Som person är du ansvarstagande och ordningsam med förmåga att planera och i samverkan med andra vågar tänka nytt. Du kan skapa goda relationer både internt och externt och trivs både med att samarbeta med dina kollegor men också att jobba självständigt.

VI ERBJUDER DIG
Friskvårdsbidrag
Bonussystem
Tidbank som ger utrymme för planerad ledighet

BRA FÖR DIG ATT VETA

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning.

  • Placeringsort Järnforsen

  • Arbetstiden är på 2-skift

DET HÄR ÄR PLANNJA
Plannja började tillverka plåttak redan 1967 och vi drivs av samma tanke nu som då: att skapa bättre byggnader. I dag är vi ett av Europas ledande varumärken inom tunnplåtsprodukter för byggmarknaden. Vi utvecklar och producerar tak- och fasadprofiler, takavvattning och tillbehör som ökar komforten och höjer värdet på ditt hus. Våra produkter är utvecklade speciellt för Norden. Det betyder dels att kvaliteten är så hög att de klarar vårt tuffa klimat, dels att de är nordiska i sin estetik med design och kulörer som tar fram det bästa i hus och byggnader.

Vårt huvudkontor ligger i Järnforsen, Småland. Vi har tillverkning i Järnforsen och Landsbro i Sverige. Plannja är ett varumärke inom Ruukki Construction. Ruukki Construction har stark närvaro i 10 Europeiska länder och tillsammans är vi en del av SSAB, med delade värderingar och lång erfarenhet av stål- och byggbranschen. www.plannja.se

 

Dela detta jobb

logo
UNDERHÅLLSELEKTRIKER TILL PLANNJA

Workspace Recruit