teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Underhållsingenjörer inom elkraft till Forsmark

Ansök nu

Underhållsingenjörer inom elkraft till Forsmark

About the job

Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning? 

Nu söker vi en underhållsingenjör till underhållsavdelningen på Forsmarks där du har möjlighet att bredda din tekniska kompetens samt delta i framtida förnyelseprocesser/projekt.

Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.

Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på vår hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/

Underhållsavdelningen i Forsmark ansvarar och syftar till att tillgodose de tre produktionsenheterna, F1, F2, F3, och ytterområdets totala behov av underhåll och montage. Underhållsavdelningen är indelad i sju enheter – elektrisktunderhåll, mek-, instrument-, bygg-, underhållsteknik samt strukturell integritet och bränsleservice.

Enheten för elektrisktunderhåll är indelad i tre grupper som ansvarar för elunderhåll inom hela Forsmark. Gruppen som underhållsingenjören tillhör är uppdelad inom tre områden; Arbetsledare, provning samt ingenjörsstöd.

Arbetsuppgifter

Huvuduppgifter för en underhållsingenjör inom område provning är framtagande och genomförande av provprogram inom de olika produktionsblocken. Det innefattar allt från rapportskrivning, analysarbete och långsiktigt planerande/genomförande av underhåll inom området tillsammans med övriga i gruppen. Utöver detta förväntas du bland annat:

  • Delta i förnyelseprocesser

  • Arbeta mot och följa företagets uppsatta riktlinjer och mål

  • Optimera och förbättra underhållsrutiner och metodiker

Beredskapstjänstgöring förekommer när rätt/tillräcklig kompetens erhållits.

Your profile

  • Gymnasieutbildning mot elkraft/teknisk inriktning alternativt arbetslivserfarenhet arbetsgivaren anser relevant för tjänsten

  • Arbetserfarenhet inom elkraft

  • Flytande svenska i både tal och skrift samt gör sig förstådd på engelska

Meriterande 

  • Högskoleutbildning inom elkraft

  • Bakgrund inom processindustri

  • Erfarenheter från arbete inom kärnteknisk verksamhet

Som person är du är initiativtagande, tillmötesgående i ditt bemötande och en vilja att hjälpa andra. Då arbetet innebär nära kontakt med övriga enheter inom organisationen samt med externa kontakter och leverantörer behöver du ha en god samarbetsförmåga och se värdet i lagarbete. I rollen kan det uppstå omplanering av arbeten med kort varsel, därför är det viktigt att du är flexibel och har en förmåga att behålla lugnet och fokusera på uppgiften. Vidare ser vi också att du arbetar bra med komplexa frågor och anstränger dig för att leverera lösningar

Additional information

Övrig information

Välkommen med din ansökan senast den 6 juni, 2023. Intervjuer kan ske löpande.

Placeringsort: Forsmark

För ytterligare information

Om tjänsten – Rekryterande chef Anders Lindelöf, anders.lindelof@vattenfall.com, 070- 274 69 54, alternativt Enhetschef Karin Westlund, kwe@forsmark.vattenfall.se 070-658 20 44.

Vid frågor om rekryteringsprocessen hör av dig till: Rekryterare Summer Lovlinger tfn 070 194 56 64.

 Fackliga representanter

Akademikerna – Anders Karlsson

Ledarna – Jörgen von Ubsich

SEKO – Henrik Persson

Unionen - Jenny Tjärnström

Samtliga nås på telefon 0173-81 000

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Dela detta jobb

Underhållsingenjörer inom elkraft till Forsmark

Vattenfall AB