teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Utåtriktad elingenjör som gillar flexibelt arbete

Ansök nu

Utåtriktad elingenjör som gillar flexibelt arbete

Stockholms Reparationsvarv AB, SRVAB, är ett reparationsvarv som erbjuder tjänster åt den lokala sjöfarten såväl åt nationella som internationella rederier. Vi erbjuder arbete i en föränderlig varvsmiljö där arbetsdagen präglas av ett högt tempo med korta beslutsvägar. Företaget är beläget på Beckholmen på vackra och natursköna Djurgården i Stockholm.

SRVAB har idag cirka 70 anställda. Utöver detta sysselsätter vi ett varierande antal underentreprenör beroende på projekt och årstid. Företaget är majoritetsägt av Lazarus Industriförvaltning AB. Vår verksamhet är uppdelad i tre områden; Varv, Fartygsservice och Skeppshandel.

Varvets verksamhet pågår längs med kajerna och i dockorna på Beckholmen, varvets huvudverksamhet är att bygga om, reparera och genomföra underhållsarbeten på fartyg. Fartygsservice är en mobil sektion som servar, reparerar och modifierar fartyg huvudsakligen i Stockholmsområdet. Skeppshandeln är namnet på vår webbhandel. I den beställer kunderna utrustning och förnödenheter till sina fartyg, våra kunder finns i hela landet men vi har störst fokus på ostkusten och östersjöområdet.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du som yrkesperson är självgående, flexibel, strukturerad samt har en vilja att lära dig nya saker. Du gillar att arbeta självständigt men även i ett team. Du är en problemlösare.

En god social kompetens krävs eftersom kommunikationen med beställare, arbetsledning och underleverantörer måste flyta smidigt. Att se ekonomiska möjligheter och kunna erbjuda beställarna bästa lösning till rätt pris är viktigt.

Nya utmaningar är en vardag för denna tjänst så vi ser gärna att du alltid vill utvecklas och tycker om att lösa problem.

Arbetsbeskrivning

Som elingenjör är du en del av varvets tekniska avdelning. En kompetent avdelning med olika kompetenser och erfarenhet. Avdelningen är liten men täcker många olika teknikområden, vilket innebär att en bred teknisk kompetens är fördelaktig även om denna tjänst främst kräver el-kompetens. Teknikavdelningen är en agil avdelning vilket innebär att du själv har stora möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter.

Din roll kommer vara fokuserad på elinstallationer och framför allt elkonstruktion för olika typer av installationer ombord på fartyg. Du kommer ensam eller i ett team på flera personer att arbeta med hela processen från förfrågningsunderlag till färdig konstruktion. Exempel på arbetsuppgifter är utredningar, offertarbete, konstruktionsarbete, inköp, verifiering, samt projektledning.

Tjänsten kräver att du kan presentera idéer, lösningar och slutsatser av ditt arbete muntligt och skriftligt i form av t. ex. rapporter och ritningar. Rollen innebär många kontaktytor både internt och externt.

Kvalifikationer

Vi ser att du har en teknisk utbildning exempelvis:

 • El-/elektroingenjör

 • Automationsingenjör

 • Sjöingenjör

 • Teknisk officer

Eller har annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig.

Du bör också ha:

 • Erfarenhet av att konstruera elektriska system

 • Svenskt medborgarskap

 • B-körkort

Det är meriterande om du har:

 • Har tidigare arbetat med myndigheter; så som Kustbevakningen eller Försvarsmakten

 • Vana att skriva rapporter och dokumentation

 • Har tidigare marin erfarenhet

 • Tidigare konstruerat elektriska system ombord fartyg 

Dela detta jobb

Utåtriktad elingenjör som gillar flexibelt arbete

Marinkraft Bemanning Sverige AB