teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Utbildare till nya NIBE Academy

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2023-04-16

Ansök nu

Utbildare till nya NIBE Academy

Vill du arbeta med ett av Sveriges starkaste varumärken och utmanas av att göra våra tekniskt avancerade produkter lätta att förstå och hantera? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver högklassiga utbildningar.

Nu söker vi en teknikintresserad utbildare med öppet sinne som brinner för att utveckla och förstärka vår utbildnings- och besöksverksamhet tillsammans med ett engagerat team.

OM TJÄNSTEN

När vi nu expanderar och bygger nytt besökscenter utökar vi organisationen med en utbildare. Du blir en del av teamet som arbetar med att förmedla kunskap till våra installatörer på ett pedagogiskt och lärorikt sätt, både praktiskt och teoretiskt. Tillsammans tar ni fram och uppdaterar utbildningsmaterial och utbildningar. Det innebär ett nära samarbete med kollegor på andra avdelningar för att hålla dig uppdaterad om vad som sker gällande produkter, tillbehör och nyheter. I tjänsten ingår även att utveckla våra digitala sändningar, tekniken bakom kameran och administrationen, även att hålla i vissa utbildningar framför kameran. Under det första året kommer det att handla mycket om att arbeta fram organisationen så det är viktigt att man inte enbart ser sig som en teknisk utbildare utan även van att arbeta med andra tillkommande arbetsuppgifter.  

DIN BAKGRUND

Du är en person som har ett teknisk kunnande, är prestigelös, flexibel och ödmjuk och som gillar att arbeta med människor. Du har en positiv attityd och engagemang inför nya arbetsuppgifter, samtidigt som du har förmågan att strukturera upp och planera ditt arbete själv. En bra bakgrund är om du tidigare arbetat med värmepumpar och har kunskap inom kyla, el, vvs, ventilation, styr och regler. Det är också en fördel om du är intresserad av ny teknik för digitala sändningar såsom kamera/ljusteknik, videos och e-learning. För att kunna anpassa utbildningarna efter rätt nivå behöver du ha en god pedagogisk förmåga samt kunna inspirera och engagera personer som deltar. Du har erfarenhet av att tala inför andra människor. För att passa in i rollen behöver du kunna skapa och hitta vägar till lösningar och se möjligheter med att utveckla utbildnings- och besöksverksamheten ytterligare. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan snarast, men senast 16 april 2023. Du ansöker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss.

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 600 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 30 miljarder kr och mer än 20 500 anställda i över 30 länder.

Varmt välkommen!

KONTAKTPERSONER

Anna Nilsson

Customer Relations Manager

0433-27 30 00

anna.nilsson@nibe.se

Madeleine Johannesson

HR-specialist

0433-27 30 00

madeleine.johannesson@nibe.se

Staffan Berg

Utbildare NIBE Energy Systems

0433-27 30 00

staffan.berg@nibe.se

Dela detta jobb

logga
Utbildare till nya NIBE Academy

NIBE AB