teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Utbildningsuppdrag inom automation

Ansök nu

Utbildningsuppdrag inom automation

Erbjudande

På Marinkraft arbetar vi med rekrytering, bemanning och utbildning. För att matcha arbetsmarknadens behov av underhållstekniker söker vi nu utbildare som besitter gedigen kunskap inom underhållsteknik. Utbildningarna är på distans, med fåtal träffar på plats i Oskarshamn och Södertälje, och vi ser det mer som en fördel om du arbetar aktivt inom underhållsteknik eller produktionsteknik.
Som utbildare har du möjlighet att själv utvecklas, göra ditt företag synligt för nästa generations underhållstekniker och hitta nya kommande kollegor!

Vem är du?  

Du är nyfiken och ansvarsfull. Du kanske har utbildat tidigare eller funderat på att börja utbilda eftersom du växer av att se andra lyckas och utvecklas i ditt sällskap. Du lyssnar in och är villig att förändra för att förbättra.
Du besitter relevanta kunskaper och utbildningar och har egna arbetserfarenheter inom underhållsteknik för att kunna kvalitetssäkra inom dessa ämnen.

Om uppdraget

Marinkraft driver dels egna utbildningar och är samarbetspartners till stora utbildningssamordnare så som TUC, Hermods, Nercia, Arena med flera. Marinkrafts roll i dessa samarbeten är att tillhandahålla kompetens och det är där du kommer in.
Du kommer att leda och driva dina kurser, skapa kursmaterial som följer de kursplaner som finns. Du har gott stöd i utbildningsledaren för respektive kurs och i oss på Marinkraft vad gäller utbildningsförfarandet. Har du eget företag kan du välja att fakturera. Har du inte eget företag utgår en fast timersättning.

Vi är ett litet och nyfiket företag som växer och som är måna om våra konsulter, kunder, kandidater, studenter och medarbetare. Vi är effektiva och drivna. Vi söker hela tiden synergier i våra befintliga verksamheter vilket ger nya möjligheter.
På Marinkraft har vi filosofin att du är bra på det du tycker är roligt därför strävar vi hela tiden efter "rätt person på rätt plats".

För att lyckas i rollen

  • Strukturerad, du har färdigheter inom planering och organisering.

  • God social förmåga, vilket gett dig ett brett kontaktnät inom branschen.

  • Samarbetsförmåga, vilket gör att du arbetar bra med andra människor, framförallt kan du relatera till andra på ett lyhört sätt. Du besitter förmågan att lyssna och kommunicera.

  • Utbildning inom automationsteknik/ingenjör

Kursernas huvudsakliga innehåll

Det finns just nu flera kurser inbokade, med flera som tillkommer löpande. Det är generellt två dagar i veckan per kurs, men flera kurser kan ske parallellt. Kurserna riktar in sig på bl.a. styr- och reglerteknik, automationsteknik, digitalisering av industrin, matematik för underhållstekniker.

Ansökningsförande

Efter intervju och teamsmöte med vår utbildningschef kan du komma att bli ombedd att göra ett litet utbildningsprov. Vilket ämne du väljer att göra ditt utbildningsprov kring är valfritt. Detta är en del i det kvalitetssäkringsrutiner vi använder oss utav.

Personligt brev är inte ett krav hos oss när du söker jobb på Marinkraft. Till en början räcker det med ett uppdaterat CV.

I nästa steg av ansökan är vi nyfikna på vem du är, dina kunskaper och erfarenheter och kommer att ställa frågor kring dessa via telefonintervju.

Vi rekryterar löpande så anställning kan komma att ske före sista ansökningsdagen.

Marinkraft – platsen för specialister och proffs!

Dela detta jobb

Utbildningsuppdrag inom automation

Marinkraft Bemanning Sverige AB