teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

UTVECKLINGSINGENJÖR

Ort
Utgår

2023-10-31

Ansök nu

UTVECKLINGSINGENJÖR

Är du vår nya utvecklingsingenjör? ESBE är ett av Europas ledande innovationsföretag inom värme och kyla och erbjuder här chansen till en spännande tjänst då vi skalar upp vår verksamhet.

Ditt uppdrag 

Som utvecklingsingenjör på ESBE får du en bred roll med stor variation i arbetet. Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter beror mycket på vem du är och vad du har med dig. Som medarbetare på ESBE får du jobba i en dynamisk och internationellt präglad verksamhet med ett humanistiskt arbetsgivarperspektiv.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som utvecklingsingenjör leder och driver du utvecklingsprojekt där tyngdpunkten i arbetet ligger på att planera, utveckla och utvärdera såväl befintliga som framtida produkter för reglering av värme och kyla i vätskeburna system. Projekt- och utvecklingsarbete sker både med interna och externa intressenter där du kommer att ha en aktiv roll. Du följer ny teknik och utveckling och utgör ett viktigt stöd för enheten, produktionsavdelningen och hela verksamheten inom processfrågor. Det är viktigt att du har ett praktiskt/tekniskt intresse och vill omsätta teoretisk processutveckling till funktionella lösningar i samarbete med vår övriga personal. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Reftele eller Jönköping.

Vem är du?

Vi tror att du som söker har högskolekompetens motsvarande civilingenjör med relevant inriktning mot mekatronik/mekanik eller reglerteknik. Du får gärna ha erfarenhet av vår bransch eller närliggande. Ett intresse/kunskap i elektronik/programmering på enkel nivå ser vi som ett extra plus. Viktigt är att du är van vid att driva projekt och då med fördel från produktframtagningsprocessen. Engelska och svenska behöver du hantera med lätthet i tal och skrift.

För att lyckas behöver du ha en vilja och förmåga att kommunicera, utbyta erfarenheter och samarbeta både internt och externt. Som person har du god analytisk förmåga och ett stort intresse för teknik och miljö och av att kunna påverka och göra skillnad. Du vill arbeta i en organisation som har fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet och som arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. 

Vad erbjuder ESBE

Hos oss får du möjligheten att utvecklas i en stabil verksamhet som präglas av en efterfrågan som är relativt oberoende av konjunkturen. Vi har resurser att arbeta strategiskt och långsiktigt med våra projekt och alla anställda omfattas av ett årligt vinstutdelningssystem.

På ESBE månar vi om våra medarbetare och vår företagskultur bygger på långsiktighet, ledarskap och omtanke. Det ska vara tryggt att arbeta på ESBE. Och roligt!

Mer information om tjänsten kan ges av Henrik Bäckman, mail: henrik.backman@esbe.eu, telefonnummer: 0371-570000, eller skicka in din ansökan nu. Urval och intervjuer sker löpande, länk till ansökan finns även på vår hemsida www.esbe.eu/sv/hr

Om oss

ESBE står för komfort, säkerhet och energibesparing och tillhandahåller produkter för reglering av värme och kyla i fastigheter. Med närmare 120 år bakom oss har vi en marknadsledande position och är ett väletablerat varumärke i hela Europa. ESBE-familjen, som växer ständigt, består idag av drygt 230 anställda och omsätter ca 850 MSEK. Huvudkontor med utveckling och fabrik ligger i Reftele och försäljning sker över hela världen, men främst inom Europa. Vi har egna säljbolag i Tyskland, Frankrike, Italien och Polen. Läs mer om oss på www.esbe.eu

Dela detta jobb

logo
UTVECKLINGSINGENJÖR

Workspace Recruit