teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

VaccinDirekt söker en Etableringsansvarig till Stockholm

Ansök nu

VaccinDirekt söker en Etableringsansvarig till Stockholm


VaccinDirekt i Sverige grundade 1998 och är ett snabbt växande privat vårdföretag med fokus på kundbemötande, kunskapsutveckling och kvalité. VaccinDirekt har ca 500 medarbetare och bedriver idag 26 vaccinationsmottagningar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Uppsala, Linköping, Örebro, Gävle och Helsingborg. VaccinDirekt är ett expansivt företag som nu ska växa kraftigt i antalet nya mottagningar.

VaccinDirekt söker en Etableringsansvarig till Stockholm

Söker du nästa utmaning i arbetslivet? Är du en affärsdriven person som har erfarenhet av etablering? Då kan du vara den vi söker till rollen som Etableringsansvarig till VaccinDirekt!

Om tjänsten

Ditt jobb är i huvudsak att hitta nya fantastiska lägen runt om i Sverige för att öppna fler VaccinDirekt-mottagningar. Rollen är bred och i ditt dagliga arbete har du många olika arbetsuppgifter, som till exempel:

  • Söka och hitta nya butikslägen.

  • Förhandla fram hyresavtal.

  • Ansvara över kontinuerlig uppdatering av bolagets nyetableringsplan.

  • Skapa och bibehålla goda relationer med fastighetsägare och byggentreprenörer.

  • Leda etableringsprojektet från planering till öppning.

  • Ta fram beslutsunderlag.

  • Stödja organisationen i olika etablerings- och fastighetsfrågor.

Tjänsten är placerad i centrala Stockholm.

Vem är du?

Vi söker i första hand dig som har tidigare erfarenhet av etablering och som har jobbat i en liknande roll. Kanske arbetar du idag som etablerare, projektledare eller uthyrare och har gjort så i minst tre år. Genom ditt arbete har du blivit en riktigt vass förhandlare och skapat dig ett stort kontaktnät, du har även kunskap inom marknadsanalys och kalkylering.

Rollen innefattar många kontaktytor, såväl internt som externt, vi ser därför att du är en relationsorienterad person med god kommunikationsförmåga. Dina tidigare erfarenheter har utvecklat ett gott helikopterperspektiv och då VaccinDirekt har många olika projekt i gång samtidigt är det viktigt att du har en god prioriteringsförmåga. För att axla rollen är det också viktigt att du har ett stort intresse för människor, handeln och handelsmönster samt har en analytisk förmåga.

Du har förståelse för att det händer mycket under ett fastighetsprojekt, både det planerade och det oförutsedda. Därför är det otroligt viktigt att du har en problemlösande natur, att du är lyhörd, uthållig och stabil. För att trivas i rollen som Etableringsansvarig ser vi även att du är energifylld och positiv. Vidare är du en affärsdriven och målinriktad person som är öppen för nya utmaningar. Du känner dig även trygg i att arbeta självständigt samtidigt som du har en prestigelös inställning och gärna samarbetar med dina kollegor.

Om VaccinDirekt

VaccinDirekt är Nordens största vaccinatör med 50 års erfarenhet av förebyggande hälsovård och vaccinationer. De erbjuder vaccinationer, reserådgivning, hälsokontroller, tester och utfärdar läkar- och hälsointyg från Malmö i söder till Gävle i norr samt i Finland. Företaget arbetar ständigt för att kunderna ska få en bra upplevelse när de besöker VaccinDirekt. Att kunden får ett personligt och professionellt bemötande och blir väl omhändertagen i samband med sin vaccination är en självklarhet och något de hela tiden strävar efter att utveckla.

VaccinDirekt mäter kontinuerligt kundernas besöksupplevelser och är glada över att ha branschens bästa betyg vad gäller nöjdhet! Kunderna ger dem betyget 4,7, på en skala från 1-5, på frågan om hur nöjda de är med sitt besök på VaccinDirekt. Ett betyg de självklart är mycket stolta över!

Välkommen med din ansökan! 

Om du tycker att tjänsten som Etableringsansvarig passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. 

I denna rekrytering samarbetar VaccinDirekt med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Malin Clavering på malin.clavering@fasticon.se

Så länge annonsen är publicerad så tar vi emot ansökningar, urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att fokus är på de kompetenser som krävs i den aktuella tjänsten och organisationen. Därför kommer du i första steget av processen få besvara ett antal urvalsfrågor i samband med att du söker tjänsten. Därefter kan du få genomgå arbetspsykologiska tester, besvara ett digitalt frågeformulär med kompetensbaserade frågor, intervjuas kompetensbaserat av Fasticon samt bjudas in till intervju hos arbetsgivaren. Dessutom genomförs alltid en bakgrundskontroll innan anställning. 

Om Fasticon 

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

 

Dela detta jobb

VaccinDirekt söker en Etableringsansvarig till Stockholm

Fasticon AB