teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Nu söker vi verkstadsmedarbetare till våran kund i Brändåsen/. Ruba Gummi är en av Sveriges äldsta och största återvinnare av däck från personbilar, lastbilar och traktorer.
Genom kreativitet och flexibilitet har Ruba Gummi genom åren tagit hand om hundratusentals däck och gett dem ett nytt liv.

Om tjänsten

Här får du vara med och tillverka sprängmattor. Sprängmattorna tillverkas av återvunna däck. Jobbet kräver noggrannhet och att du klarar av ett fysiskt krävande arbete. Företaget har även försäljning av begagnade däck samt däckskifte och balansering av däck.

Arbetsbeskrivning

Jobbet är dagtid måndag-fredag
Start är under våren 2023

Vi söker dig som

Vi söker dig som vill ha ett fysiskt arbete där du får jobba på ett modernt företag som ligger i framkant inom sin bransch. Du behöver ha körkort samt tillgång till bil.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

logga

Verkstadsmedarbetare sökes

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2023-04-01

Ansök nu

Dela detta jobb