teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker tre koordinatorer till Forsmarks Kraftgrupp

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2023-10-08

Ansök nu

Vi söker tre koordinatorer till Forsmarks Kraftgrupp

Är du trygg som person och trivs med att leda andra? Vill du ha roligt på jobbet och samtidigt vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?

Vad ska du göra?
Som koordinator kommer din huvudsakliga arbetsuppgift bestå i att planera och koordinera underhållsarbeten på produktionsanläggningen. Tjänsten ingår i enheten byggunderhåll där du kommer vara en av enhetens representanter i en stor mängd forum.

Du kommer ansvara för ett brett område av tjänster inom bland annat ställningsbyggnation, isolering, lyft, sanering, målning, mekunderhåll, elunderhåll, VA-,VVS, förrådshantering och transport. Majoriteten av dessa tjänster utförs av underentreprenörer som du fungerar som kontaktyta mot.

Forsmarks Kraftgrupp söker 3 koordinatorer till gruppen som idag består av 8 medarbetare. Gemensam service är en av två grupper inom byggunderhåll och ansvarar för logistik och lyftverksamheten samt en antal underhållsnära tjänster.

Your profile

Vi söker dig som kan tolka uppkomna situationer för att sedan fatta beslut om åtgärd och lösning på kort och lång sikt.  

Rollen har många kontaktytor internt och med underentreprenörer där du ofta leder andra personer vilket förutsätter en god samarbetsförmåga för att stötta alla delar av underhållsavdelningen. Du är bekväm med att leda andra och du tycker också om att arbeta självständigt. På Forsmark läggs stor vikt vid dokumentation varför vana av och intresse för att dokumentera ditt arbete på ett strukturerat och noggrant sätt är viktigt.

För att lyckas i rollen ser vi att du:

• Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

• Har erfarenhet av att leda personer och team är önskvärt

• Är trygg i att fatta egna beslut

• Har goda kommunikativa egenskaper

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper vid denna rekrytering. Utbildning och upplärning inom området kommer att ges. Detta är en nyinrättad tjänst vilket ger dig möjlighet att vara med och påverka tjänstens utformning.

Additional information

Placeringsort: Forsmark

Vid frågor om tjänsten hör av dig till rekryterande chef Johan Westbom tfn. 072-218 93 43 eller Marie Rosengren tfn. 070-641 27 20.

Vid frågor om rekryteringsprocessen hör av dig till rekryterare Izabelle Brohed tfn. 070-261 63 49.

Våra fackliga representanter är: Akademikerna – Anders Karlsson, Ledarna – Jörgen von Ubsich SEKO – Henrik Persson, Unionen – Jenny Elmesiöö. Samtliga nås på telefon 0173-81 000.

Välkommen med din ansökan senast den 8 oktober 2023. Urval sker löpande, så tveka inte med att ansöka redan idag!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

About the company

Forsmarks Kraftgrupp AB arbetar för att göra Sverige fossilfritt genom säker drift av våra tre kärnkraftsanläggningar. För att nå våra mål behöver vi engagerade och innovativa medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet. Långsiktighet och stabilitet är ledord i vår vardag.

På Forsmark och Vattenfall är mångfald och inkludering en del av allas arbete och det är en viktig strategi för att säkerställa att vi har rätt kompetenser i våra personalgrupper. Vi vill att alla som kan bidra med sin kunskap ska känna sig välkomna att ansöka. Under 2021 deltog vi i projektet Vidga Normen för att öppna upp arbetsplatsen för alla, oavsett hudfärg och vi arbetar för jämställdhet mellan könen, både inom och bortom vår organisation genom Catalyst och Equal by 30. På vår hemsida finns mer information om vårt arbete inom mångfald och inkludering https://careers.vattenfall.com/se/sv/jobba-medoss/mangfald-inkludering/

På Forsmark arbetar i dag cirka 1 200 anställda och vi ingår i Vattenfallkoncernen som verkar på en europeisk arbetsmarknad med möjligheter till en fantastisk utveckling för dig som anställd. Vår arbetsplats är vackert belägen längs sköna Roslagskusten. Vi som arbetar här bor till stor del i närliggande kommuner, med pendlingsavstånd till Östhammar, Gävle och Uppsala.

Bussar till och från Forsmark är anpassade efter dagtidspersonalens arbetstider och distansarbete kan utföras hemifrån eller på lokala kontor när arbetet tillåter. Läs gärna mer om Forsmark på vår hemsida https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/forsmark/jobba-pa-forsmark

Dela detta jobb

Vi söker tre koordinatorer till Forsmarks Kraftgrupp

Vattenfall AB