teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vill du utvecklas inom el och automation

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-07

Ansök nu

Vill du utvecklas inom el och automation

VILL DU UTVECKLAS INOM EL OCH AUTOMATION

Vi söker ett flertal utvecklingsbara industritekniker för uppdrag inom el och automation! Uppdraget är som klippt och skuret för dig som har lätt att ta dig an ny teknik och har sinne för finmotoriska monteringsmoment!

Din vilja och nyfikenhet kan ta dig raskt framåt mot nya utmaningar!                

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en fin och ren produktionsmiljö där du både får möjlighet att arbeta med el, elektronik, testning och automation. Vill du bli en del av ett härligt team som alla brinner för den senaste tekniken? Då ser vi fram emot att träffa dig för att diskutera framtida jobbmöjligheter hos vår kund i Älmhult!

För dig som är resbar måndag till fredag kan vi även erbjuda en roll som servicetekniker! Ta nu chansen att kliva in i en spännande och långsiktig bransch, med möjlighet till personlig och professionell utveckling!

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Du som antar denna utmaning har med fördel någon form av teknisk gymnasial utbildning, gärna mot el eller automation. Har du en YH- eller annan eftergymnasial utbildning ser vi helst att du läst  inom serviceteknik, automationsteknik eller industriteknik.

Utöver din utbildning besitter du goda kunskaper i ritningsläsning och att läsa och koppla efter elschema. Har du erfarenhet av servoteknik, elektronik eller avancerad felsökning är detta meriterande. Reparations- och underhållsarbete är en del av din vardag, en kompetens som vi också ser som klart önskvärd.  

Som person är du nyfiken och lättlärd och har förmågan att se logiken i tekniska monteringsmoment samt intresse för att jobba som ansiktet utåt för företaget. Du har ett genuint intresse för teknik och är modern i ditt sätt att arbeta och att ta till dig ny teknik inom just el, elektronik och industriautomation.  

Tjänsten ställer krav på goda svensk- och engelskkunskaper samt B-körkort och resbarhet.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är direktrekryteringar till vår kund i Älmhult som tillämpar sex månaders provanställning.


ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Vill du utvecklas inom el och automation

Eterni Sweden AB