teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lagerarbetare

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2023-06-09

Ansök nu

Lagerarbetare

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


I över 250 år har Gunnebo Fastening utvecklat och tillverkat infästningslösningar för den professionella användaren. Med kvalitet och säkerhet som ledstjärnor i vår utveckling har ett av Sveriges starkaste och mest aktade varumärken skapats.

Eterni söker nu lagerarbetare för sommaren 2023 till huvudlagret på Gbo Fastening Systems AB.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär hantering av gods, lastning, packning och lossning av material som senare skall  registreras i SAP.

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av truckkörning och har kört motviktstruck. Du som söker tjänsten är en flexibel och mångsidig person som har lätt för att samarbeta samt har förmåga att se vad som behövs göras. Arbetet är förlagt till 2-skift. Du måste förstå svenska i tal och skrift.

OM TJÄNSTEN
Upplärning kommer ske under ca 4 veckor och du börjar arbeta v.22 och du arbetar fram till v.33. Du ska vara självgående from v 26 när sommarperioden startar. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Bifoga tillsammans med ditt CV en bild på ditt truckkort. 

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

 

Dela detta jobb

Lagerarbetare

Eterni Sweden AB