teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Resande servicetekniker

Ort
Utgår

2023-04-13

Ansök nu

Resande servicetekniker

Bertel O. Steen erbjuder en innehållsrik och utmanande position i en gedigen verksamhet med god tillväxt och utveckling. Bra arbetsmiljö, bra kollegor med god kompetens och engagemang.

Som servicetekniker kommer du att möta olika utmaningar. Uppdraget innefattar motorrenoveringar, planerat underhåll, reparationer och felsökning av MTU-motorer. Våra motorer är främst installerade i motorbåtar, i offshorefartyg, vid installationer i Nordsjön och i nödkraftverk runt om i Norden. Som servicetekniker hos oss blir du en del av ett nordiskt team som går på uppdrag där våra kunder behöver dig.

I den här rollen ingår en hel del resande där mycket motorrenoveringar, felsökningar och lösande av akuta problem ingår. Resor inom Sverige och Norden, likaså resor så till Nederländerna, Kanarieöarna, och även Maldiverna har förekommit.

Vi förväntar oss att du efter en grundlig utbildning kommer att kunna arbeta självständigt och organisera dina egna uppdrag. Det innebär planering och förberedelse av verktyg och reservdelar, ta ansvar för HSE på plats och säkerställa en god kunddialog. Du kommer även vara ansvarig för att leverera ett professionellt resultat och dokumentera ditt arbete efter uppdragets slutförande.

Vi erbjuder en säker arbetsplats som ställer krav på dig som anställd, men även ger dig frihet och möjlighet att utvecklas vidare. Vi har förmånliga system för dem som kan tänka sig en karriär där flexibilitet, skicklighet och kompetens står i fokus.

Kvalifikationer:

  • Certifikat som industrimekaniker, motormekaniker, motorman eller liknande

  • Erfarenhet från drift eller underhåll av dieselmotorer är meriterande

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av resande tjänster

  • Erfarenhet av felsökningar

  • Löst akuta problem

  • Erfarenhet av mindre motorrenoveringar

Vi söker dig som har ett intresse för motorer och gärna odlar ditt motorintresse även på fritiden.

Vi önskar att du är lösningsorienterad och flexibel samt har möjlighet att resa på serviceuppdrag vid behov. Du kommunicerar bra på svenska och engelska.

Dela detta jobb

Resande servicetekniker

Marinkraft Bemanning Sverige AB