teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Underhållsmekaniker till välkänt företag i Uddevalla

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-28

Ansök nu

Underhållsmekaniker till välkänt företag i Uddevalla

Är du en praktiskt lagd person med erfarenhet från tillverkningsindustrin eller fordons-/påbyggnadsindustrin? Vill du få möjligheten att arbeta i en händelserik miljö i en kreativ roll tillsammans med ett väletablerat och växande företag? Kika då in denna annons!


ARBETSUPPGIFTER
I din roll som underhållsmekaniker kommer du arbeta i verkstadsmiljö med tunga fordon, påbyggnader och mekanik. Du kommer ha ett brett ansvar för diverse olika lösningar av mekanik, teknik, montering och ritningsläsning för fordons- och maskinlösningar. Du kommer vara en del i kundens produktion där du tillsammans med ditt arbetslag arbetar för tekniska lösningar av maskininstallation på tunga fordon enligt kunders önskemål. Arbetet är såväl fysiskt som tekniskt och ställer höga krav på noggrannhet och engagemang. 
Dina huvudsakliga uppgifter kommer innefatta:

  • Fordonsmekanik och montering
  • Mätning och kontroller
  • Ritningsläsning
  • Tekniskt arbete
  • Maskinhantering

Meriterande:

  • Utbildning inom heta arbeten
  • Kunskaper inom svets, hydraulik och pneumatik.
  • Traverskort
  • Truckkort


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från produktion/verkstad/fordonsindustrin och flöden eller känsla för tillverkningsindustrin. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av tunga fordon, verktygshantering och maskiner - och genom det förståelse och kunskap för denna typ av verksamhet. Du är praktiskt lagd och har en kreativ sida och därmed drivs av att arbeta i en skapande miljö. Du trivs i en arbetsmiljö med fysiskt arbete och god laganda och gör alltid ditt bästa på arbetsplatsen. Som person är du flexibel, ansvarstagande och har god förmåga att arbeta i såväl grupp som på egen hand. Arbetet ställer även krav på att du själv tar egna initiativ och att du har en god förmåga att se vad som behöver göras.

Du är en person som är intresserad av ett långsiktigt och tryggt arbete där du bidrar med din lojalitet och höga arbetsmoral. Detta yrke kräver god fysik och du bör tycka om att arbeta praktiskt och använda kroppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av oss på Eterni och uthyrd till kund. Du kommer få ett visstidskontrakt om 6 månader med goda möjligheter till förlängning. För rätt person finns dessutom möjlighet för en vidare anställning hos kund.


ÖVRIG INFORMATION

Behovet är omgående och vi arbetar med löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Frågor kring tjänsten svarar Carina Johansson på via carina.johansson@eterni.se, eller Eric Lundgren på eric.lundgren@eterni.se. Ansökningar via mail hanteras ej på grund av GDPR.


Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Underhållsmekaniker till välkänt företag i Uddevalla

Eterni Sweden AB