teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sommarjobb som maskinoperatör

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

Sommarjobb som maskinoperatör

Vi söker nu ansvarsfulla personer för sommarjobb till vår härliga kund i vackra Bellö. Om du är en ansvarsfull person med hög arbetsmoral som vill jobba under sommaren  bör du söka denna tjänst!

ARBETSUPPGIFTER
Som maskinoperatör arbetar du i produktionslinjen där du ansvarar för att blanda färg, övervaka produktion, genomföra vissa kvalitetskontroller samt emballera produkter. Vissa manuella arbetsuppgifter förekommer. Har du arbetat inom industri, lager eller restaurangbranschen ser vi detta som meriterande men det är inte ett krav. 

Här kommer du ingå i ett härligt team av drivna kollegor. Ni tar tillsammans stort ansvar för att snabbt och noggrant leverera hög kvalitet. Då du kommer arbeta tätt tillsammans med andra så ser vi gärna att du är en flexibel person som trivs med att arbeta i team samt klarar av ett högt arbetstempo. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är driven, positiv, har en hög närvaro och bra arbetsmoral.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att passa in i rollen ser vi nedan förkunskaper som en förutsättning: 

  • Självständig och tycker om att arbeta praktiskt.
  • God fysik, då du kommer stå och gå större delen av dagen.
  • Arbetsmoral som gör att du har en hög närvaro och passar tider.


OM TJÄNSTEN
Tjänsten som maskinoperatör hos vår kund är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir erbjuden en anställning hos Eterni och är sedan uthyrd till vår kund under uppdragets längd. Skulle du trivas så bra att du inte vill lämna detta arbete finns det möjlighet att fortsätta även efter sommaren hos Eterni. Efter att ha arbetat i sex månader finns det möjlighet till en tillsvidareanställning. Arbetet startar enligt överenskommelse. 

ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Johanna Lindor på via johanna.lindor@eterni.se. Ansökan via mail hanteras inte.

VARMT VÄLKOMNEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Sommarjobb som maskinoperatör

Eterni Sweden AB