teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Maskinoperatör med truckkort.

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

Maskinoperatör med truckkort.

Maskinoperatör.

Vi söker en  maskinoperatör som vill arbeta 2 skift till vårt kundföretag i Vetlanda. Som maskinoperatör kommer du att övervaka och kontrollera tillverkningsprocessen, vi ser därför gärna att du har en maskinförståelse, ett tekniskt intresse och att du är kvalitetsmedveten. Du kommer att arbeta självständigt och ansvara för att produktionen flyter på som planerat. Du bör vara ansvarstagande, noggrann och självgående.

Din profil

Vi söker dig som har någon form av industriell eller teknisk yrkesutbildning eller har arbetat inom industrin i ett par år, gärna som maskinoperatör. Det viktigaste för vår kund är att man som person är villig att lära sig, vill utvecklas och har huvudet på skaft. Som person är du en god lagspelare, nyfiken med en vilja att hela tiden lära dig nya saker. Är du även noggrann, ansvarsfull och full med energi så är detta ett jobb för dig.

Viktigt för tjänsten är:

  • Relevant utbildning eller yrkeserfarenhet.

  • Truckkort 

  • Körkort B

  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

 

Du ställer dig positiv till förändringar och växer med ansvar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med positiv inställning och hög arbetsmoral.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela detta jobb

Maskinoperatör med truckkort.

Eterni Sweden AB